Magneti cuburi promotionale

Magneti

Pentru o inchidere mai mult decat perfecta, Produsele Magice includ ca noutate magneti in interior.

La Magic Cube 3 - 5 - 6 - 7 cm (versiunile 789 si 799) 4 magneti sunt inclusi in standard si deci si in pret. La fel si pentru: Magic Diamond 5 - 7 cm (8 magneti) si Magic Can (mare - 4 magneti). Pentru celelalte forme adaugarea magnetilor este optiunea clientului, insa o recomandam cu caldura pentru a oferi perfectiune in impaturire.
Extraoptiune disponibila contra cost pentru: Magic Cube 3 - 5 - 6 - 7 cm (8 magneti), Magic Can Mini (4 magneti), Magic Crystal (6 sau 8 magneti), Magic Orbit Standard sau Mini(6 magneti), Magic Container (4 sau 8 magneti), Magic Ring Standard sau Mini (4 sau 8 magneti).

Insert pentru deschidere usoara

Odata cu introducerea magnetilor pentru o inchidere ferma, s-a facut necesara si introducerea acestui insert de hartie care sa indice locul de deschidere al cubului (sau orice alt produs ales). Aceasta va ajuta pe toti cei care primesc cadou un cub magic sa descopere secretele acestuia si sa invete cum sa-l deschida.

Insertul de hartie simplu, fara print este gratuit si se adauga la cerere.
La cererea clientului, si cu un extracost minim insertul se poate personaliza.

Blocuri de plastic alb cuburi promotionale

Blocuri de plastic alb

Optiune special creata pentru o grafica cu fundal preponderent de culoare deschisa, alegerea blocurilor de plastic alb ofera distinctie si perfectiune in imaginea produsului ales.
Diferentele sunt notabile in primul rand la muchii, care - fata de versiunea blocurilor de plastic negre - nu mai sunt atat de evidente si creeaza deci o cursivitate a imaginilor de pe diferitele fete. La o privire mai atenta cuburile albe ofera de asemenea si o imagine de ansamblu mai sofisiticata, oferind pentru background un alb impecabil.

Optiune disponibila cu extracost, pentru Magic Cube 7 cm si Magic Diamond 7 cm.

Calendar cuburi magice promotionale

Calendar

Pentru sfarsitul de an si nu numai am pregatit special pentru clientii nostri cateva templaturi cu calendare incluse, impreuna cu simularile 3D aferente.
Templaturile impreuna cu simularile sunt disponibile in sectiunea "Sign In" sau la cerere prin email.

Extraoptiune gratuita. Click aici pentru prezentare.

Etichete plastic cuburi magice promotionale

Etichete plastic vs. hartie

Aplicarea graficii pe cuburile de plastic ce formeaza baza produselor magice se face prin print pe etichete autocolante speciale - din hartie foliata cu plastic.
Pentru un plus de calitate aceste etichete pot fi printate direct pe un plastic special, mai subtire decat etichetele standard, si care asigura luciu suplimentar si durabilitate in timp.

Extraoptiunea este standard - si deci inclusa in pret - pentru toate formele plate (Ex: Magic Disk, Magic Square etc), si pentru Magic Diamond, Magic Can (Standard si Mini) si Magic Ring (Standard si Mini).

Cutii PVC cuburi magice promotionale

Cutii de PVC

Impachetarea standard a cuburilor magice se face in cutie de carton alb. Pentru un plus de distinctie se poate opta pentru o cutie de PVC transparent.

Optiune disponibila cu extracost, pentru Magic Cube 7 cm, Magic Diamond 7 cm, Rubik's cube standard, Elastic Cube. Pentru cantitati de minimum 5000 buc, optiunea este disponibila pentru toate formele.

Cuburi magice promotionale in magazine

Cuburi in magazine

Cererea crescanda din partea persoanelor fizice a cuburilor magice a impus introducerea acestora in magazine. Pana la aparitia lor in supermarketuri, puteti gasi de cumparat Cuburi Magice si Rubik personalizate in magazinele Diverta din Bucuresti, Oficiile postale si la muzeul Brukenthal.

Saleskit cuburi magice promotionale

Instrumente de vanzari

Special pentru a veni in ajutorul agentiilor in prezentarea lor catre clienti a produselor magice, a fost creat Saleskitul cu produse magice. Acesta contine cele 15 forme de baza, fiind personalizat cu imagini si texte relevante pentru Produsele Magice. Saleskitul este neutru (nu contine nici un fel de informatii de contact) si contine doar adresa web a sitului de prezentare www.magicconcepts.net - de asemenea neutru.

Disponibil cu livrare in 24 de ore la pretul unitar de 50 Euro + TVA, click pe foto pentru a mari.

Simulari 3D

Pentru a veni in ajutorul clientilor am creat simularile 3D - perfecte pentru vizualizarea produsului inainte de productie. Aceasta optiune este disponibila pentru urmatoarele produse: Magic Cube (in toate variantele), Rubik's Cube, Magic Can si Magic Diamond.

Se ofera gratuit o simulare per comanda. Simularile suplimentare sunt posibile cu un extracost unitar de 50 Euro + TVA.

Mostra mockup cuburi magice promotionale

Mostre mock-up

Folosite pentru vizualizarea si verificarea asezarii fetelor inainte de comanda, acesta sunt disponibile pentru toate formele, si sunt folosite cel mai frecvent atunci cand simularea 3D nu este disponibila.
De retinut ca mostra mock-up nu este un exemplu al calitatii si nu este deci relevanta din acest punct de vedere. Pentru o mostra realizata in fabrica, inainte de productia de masa si deci identica cu aceasta - se percepe un extracost de 250 Euro + TVA si se realizeaza in cca. 2 saptamani.
O mostra mock-up este gratuita pentru fiecare comanda, cele suplimentare se taxeaza cu 10 Euro + TVA pe bucata.
Click pe imagine pentru exemplu.

Cutii personalizate cuburi magice

Cutii personalizate

Extinde mesajul promotional inscriptionat pe Produsele Magice, si pe ambalajul de carton al acestora! Templaturi disponibile in sectiunea "Sign In" sau pe email. Mai multe exemple aici sau prin click pe foto.

Optiune disponibila cu extracost pentru toate formele.

Stand cuburi promotionale

Stand

Ofera un plus de distinctie pentru Magic Cube sau Rubik's Cube adaugand acest stand de plastic personalizat prin autocolant special imprimat policromie la 3 pozitii.

Disponibil pentru orice comanda la un extracost minim.

Suport pix cuburi magice promotionale

Suport pentru pix

Transforma Cubul Magic intr-un obiect practic prin adaugarea in partea superioara a acestui suport de pix.

Extraoptiune disponibila la cerere, fara costuri suplimentare (pentru un singur suport pix).

Cuburi magice muzicale

Cuburi muzicale

Fa ca surpriza Cubului Magic sa fie completa: la deschiderea sa o melodie se poate auzi sau chiar un mesaj personalizat.

Optiune disponibila cu extracost. La cerere putem pune la dispozitie lista cu melodiile standard. Pentru cantitati semnificative se pot inregistra sunete personalizate.

Cuburi magice promotionale cu ceas

Cuburi cu ceas

Inca o posibilitate de a adauga o nota practica Produselor Magice, prin includerea unui ceas electronic pe una dintre fetele sale.

Optiune disponibila cu extracost.

Cuburi magice promotionale de colorat

Cuburi de colorat

Pentru copii de peste 3 ani puteti oferi acest Cub Magic de colorat - ramane doar sa alegeti cele mai interesante desene care sa trezeasca interesul si bucuria micutilor.

Optiune gratuita, disponibila la cerere.
Suplimentar, acest tip de cub poate veni insotit de creioane colorate - cu extracost.

Cuburi magice promotionale parfumate

Cuburi parfumate

Alege optiunea de a parfuma cubul pentru a te asigura de succesul total al cadoului tau.

Optiune disponibila cu extracost.

Cuburi magice promotionale magnetice

Cuburi magnetice

Un Cub Magic cu magneti pe interior va deveni "irezistibil" pentru toate agrafele de birou si acele de siguranta pe care nu stii unde sa le pui. O nota practica binevenita.

Optiune disponibila cu extracost.

Copyright 2010 Concret Advertising ver 3.01