Cub magic promotional Qualians / Jack Welch

Qualians - conferinta Jack Welch

Obiect: Cub Magic 7 cm
Cantitate: 500 buc
Beneficiar: Qualians, organizator de evenimente, si in acest caz organizator al conferintei celebrului Jack Welch la Bucuresti. Cuburile au fost oferite cadou participantilor la conferinta, ca un sumar al ideilor enumerate in aceasta.
Supriza cea mai placuta a venit la finalul conferintei cand, incantati de Cuburile Magice, unii participanti au luat autograful lui Welch chiar pe cub.

Vezi aici detaliile grafice

Cilindru magic promotional Raiffeisen Leasing

Raiffesen Leasing - iesirea din rutina clasicului calendar

Obiect: Cilindru Magic
Cantitate: 2500 buc
Beneficiar: Raiffeisen Leasing, care a dorit la final de an sa se faca remarcat in fata clientilor sai, si sa iasa din tiparele vesnicelor cadouri de Craciun: agenda + pix.
Cilidrul Magic a fost oferit clientilor in primul rand ca un calendar pe 2009, un reminder placut si eficient pe biroul acestora, si mai mult decat atat un reminder discret si util in acelasi timp al platii ratelor de leasing.

Vezi aici detaliile grafice

Cub magic promotional BMW

BMW Bank si Mini Cooper - mailing campaign

Obiect: Patrat Magic
Cantitate: 35.000 buc
Beneficiar: BMW Bank care l-a folosit in Germania pentru a-si promova ofertele de leasing pentru noul model Mini Cooper. Patratul Magic a fost expediat in campania de mailing impreuna cu catalogul companiei.

Vezi aici mai multe detalii

Cub magic promotional Sparkasse

Sparkasse Köln Bonn

Obiect: Patrat Magic
Cantitate: 300.000 buc
Beneficiar: Sparkasse Köln Bonn care a folosit Patratul Magic intr-o uimitoare campanie de mailing catre clientii sai, prin care le aducea la cunostinta modificarea unor conditii de colaborare. Patratul Magic si-a facut treaba impecabil, amortizand impactul pe care informatiile transmise de banca l-au avut asupra clientilor.

Vezi aici mai multe detalii

Copyright 2010 Concret Advertising ver 3.01