Magic Cube Calendar

 

Imagineaza-ti: clienta ta Iulia vede pentru prima oara cubul cu calendar. Suprinsa, curioasa, il ridica, il deschide….

Calendarul Magic Cube:

acel gift deosebit de final de an pe care il cauti de ceva vreme

Imagineaza-ti: clienta ta Iulia vede pentru prima oara cubul cu calendar. Suprinsa, curioasa, il ridica, il deschide si incepe sa-l descopere. Se mira cum pe doar 6 fete pot incapea cele 12 luni ale anului, insotite de o grafica bogata. Cu fiecare miscare a cubului, descopera noi si noi fete, iar fiecare inchidere a sa se face cu un click distinctiv, dat mecanismul de inchidere discret inserat in constructia cubului.
Clienta ta constata cu surprindere ca intregul calendar este incorporat intr-o grafica atractiva si incepe sa zambeasca pentru ca nu a mai vazut pana acum un astfel de calendar. Abia asteapta sa il prezinte colegilor ei pentru ca este cel mai ingenios gift din ultima vreme. Cu siguranta il va pastra la vedere pe biroul ei.
In creier, centrul placerii este stimulat atunci cand oamenii primesc mai mult decat se asteapta. Iar in acest caz, mintea va asocia aceasta placere cu brandul tau! Simpla manuire a cubului provoraca placere iar utilizarea sa ulterioara va rememora senzatie placuta, insotita de mandria de a detine acest gift. Toate acestea creeaza in mintea utilizatorului dorinta de a impartasi cu ceilalti noua descoperire.
Iar acesta este cel mai bun lucru care se poate intampla pentru un brand!
Urmatoarele forme Magic Concepts sunt cele mai potrivite pentru a insera un calendar:
Magic Cube
Magic Diamond
Magic Can
Magic Triangle
Magic Crystal

Doresti mai multe informatii?