7 Lucruri de stiut despre Efectul Magic al promotionalelor Magic Concepts

EFECT MULTIPLU

Cubul Magic de la Magic Concepts reprezinta o provocare la interactiune, din partea unui brand ce si-a castigat renumele. Perfectiunea sa si calitatea superioara sunt un suport pe masura ta in comunicarea de brand. Dorinta de a te juca cu el si de a-l explora asigura captivarea atentiei si interactiune 100% cu mesajul tau.

IMPACT PE TERMEN LUNG

Produsele Magic Concepts se mandresc cu o perioada deosebit de lunga de mentinere a atentiei in campul vizual al utilizatorului, care gaseste o placere in a se juca periodic cu ele. In czul unui calendar Magic Concepts calendar, aceasta perioada este de cel putin 12 luni, dar de obicei mult mai lunga.

EFECTUL DE MULTIPLICARE

Oricine intra in posesia unui cub magic abia asteapta sa il arate colegilor si prietenilor. Oamenii il vor da de la unul la altul si vor vorbi despre el, ceea ce va face ca mesajul tau de pe cub sa fie raspandit prin recomandari personale!

GENEREAZA DORINTA

Daruirea cubului genereaza in primitorul sau dorinta de posesie. Studiile stiintifice arata ca interactiunea fizica cu un obiect creste aprecierea pentru acesta. Utilizatorul se identifica cu mesajul si simte ca il „are in posesie”.

PATRUNDE INTELESUL PRIN JOC

Dorinta de joaca si concentrarea atentiei genereaza emotii pozitive, deschidere si dorinta de implicare. Utilizatorul intelege mesajul mai usor si mai rapid si il rememoreaza intr-un mod pozitiv.

OPTIUNI MULTIPLE

Gama Magic Concepts oferta o varietate bogata de modele. Cu atatea optiuni la idemana, se pot realiza prezentari de produs, calendare sau campanii de emailing care genereaza curiozitate si implicare activa a utilizatorului final. Produsele pot fi folosite si ca invitatii, catalog de produse, comunicarea valorilor companiei dar si ca un simplu multumesc.

INTERACTIUNE MULTI-SEZORIALA

Atingere. Sunet. Imagini. Perceptia prin canale senzoriale multiple intensifica activitatea neuronala din creierul utilizatorului de pana la 10 ori. Cu fiecare utilizare a cubului, mesajul este rememorat crescand retentia.

CONCRET ADVERTISING

Distribuitor exclusiv al cuburilor originale Magic Concepts© in Romania

Vrei sa fii la curent cu lansarea de noi produse?

3 + 7 =